Friday, 14 June 2013

Hepi Besday Marissa!!!


12 June 2013...genap 2 tahun Marissa dilahirkan...hepi besday sayang ummi...

kecik kan...memang dari dulu memang marissa ni kecik je orangnya..

ni masa umur berapa ye...dalam setahun lebih kot...


 camana nak describe personaliti my princess ni ye...

  • sangat-sangat aktif
  • banyak cakap..macam-macam celotehnya yang menggelikan hati 
  • peramah
  • mudah berkawan
  • berdikari
  • tak reti dok diam
  • berani & lasak
  • suka menjemur pakaian dan melipat pakaian (bab melipat belum pass lg ye...)
 

memang langsung tak takut..dia akan panjat sampai ke atas...

 


 bile ajak jemur pakaian, memang no 1 la...dia akan sangkut kat atas kayu        




kitorang belum celebrate lagi...sebab  besday hadif beza 5 hari je heheh..so sekali harung jela...

semoga menjadi anak yang solehah dan berjaya di dunia dan akhirat...jangan meragam kuat sangat, ummi tak larat la sayang hehhe... haaa dah masuk umur 2 tahun dah boleh start potty training...bersedia hokey...


bersambung pada hari jadi hadif plak okey..


 
 

4 comments:

QA's ~ mamapapa said...

hepi birthday marissa :))

SYAHIDA said...

mekacih...mekacih...

Aine Ainun said...

teringiin pulak nak baby girl...hehee=))

comel la awak Marissa..=)

SYAHIDA said...

blh..blh...usaha lg hehheh

comel ke?tenkiu2..tp aktif sgt..kalah ank laki

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...