Tuesday, 11 June 2013

Biozone Food Purified...another testimonial


Biozone Food Purufied???

Kalau korang concern tentang pemakanan keluarga korang, please please please to read this entry...
 



 Kenapa korang perlu guna this product??

Kalau tak berkaitan ngan family, sy takkan advise korang untuk beli barang ni..dalam makanan kita yang kita makan tiap-tiap hari, terlalu banyak TOKSIN yang ada dalam tu..tak cukup dengan basuh dengan air sahaja...zaman sekarang tak sama cam zaman dulu-dulu..kalau dulu, minum air sungai tanpa masak ok je...makan sayur yang ditanam sendiri ok je...sekarang??

sayur yang ditanam pun dah penuh ngan toksin..baja-baja, tak termasuk lagi ngan racun yang diguna tu..ayam plak...disuntik ngan ntah hapa-hapa supaya ayam ni cepat matang...belum cukup umur dah boleh makan dah..makanan ayam lagi..

ni salah satu testimoni daripada my team..





ini la benda-benda yang keluar selepas guna Biozone Food Purified...gellliiii sangat!
 






jom kita sama-sama purified semua makanan kita..

more info:

sya 012-2806710

 

2 comments:

duniafana said...

berapa satu kak?

SYAHIDA said...

salam..hrga satu rm1700..nk byr cash, installment pn blh jugak..sape nma ni ye?blh contact akak di no ni 012-2806710

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...