Tuesday, 25 June 2013

Bio Velocity Sleep Mate

Salam...

Memperkenalkan..Bio Velocity Sleep Mate...


Apa dia Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) ni?? BVSM ni adalah sejenis pelapik tilam, tapi bukan tilam biasa yang kita selalu beli kat pasar-pasar malam tu kan...kenapa ia lain dari lain??

  • menggalakkan peredaran darah dan memperkuat fungsi jantung
  • meningkatkan kadar metabolisme
  • meningkatkan sistem imunisasi
  • meningkatkan aura tubuh dan melegakan keletihan
  • mengurangkan kesan negatif radiasi elektromagnetik
  • menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti




dengan ringkasnya, tidur kita lebih lena..lebih bertenaga dan no more lenguh-lenguh badan!!


sesuai untuk semua peringkat umur...baby boleh tidur ngan lena tanpa kerap bangun, bagus untuk kita gak =) 


 untuk parent kita...dorang dah tua dan bekerja kuat sejak muda lagi..it's a special gift for them too right?


contact me for more info

sya 012-2806710


2 comments:

RedRose said...

sekarang tgh hot pasal lapik tilam ni kan.

SYAHIDA said...

haah...bile bgn tido, bertenaga je bgn...xde lenguh2 dh =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...