Saturday, 23 November 2013

Biovelocity Sleepmate: Testimonial - Masalah mata sepet

Salam...

Biovelocity Sleepmate seolah-olah menjadi satu fenomena..ala-ala tsuMawi gitu...mesti korang ragu-ragu..betul ke dengan pelapik tilam dapat menyembuhkan penyakit??

Pelapik tilam???

Ape yang istimewa sangat ngan Biovelocity Sleepmate (BVSM) sampaikan ade sesetengah penyakit dapat dirawat (dengan izin-Nya..)..now sy explainkan..Secara ringkasnya Teknologi Bio Velocity Sleep Mate adalah tenaga matahari semulajadi yg di SIMPAN dan di SEIMBANGkan dgn garam laut dalam dan di SUNTIK ke dlm  (pelapik tilam) produk Bio Velocity.

Dengan penggunaan pelapik tilam ini kita akan mendapat tidur yang lebih lena..Pernah tak alami malam yan susah nak lena, asyik tergolek-golek ke kiri dan kanan sebab susah nak tidur..BELIEVE ME...korang takkan alami perasaan itu ANYMORE!!!sy nak share one of my favourite testi...adik ni daripada my hometown dan sy mengenali dia,  ibu serta datuknya..
Ini testimonial daripada seorang anak kecil yang mengalami masalah mata sepet sejak dilahirkanNama: Nur Adelia Qysara
Umur: 1 tahun
Alamat: Pulai Chndong, KelantanPenyakit : Masalah saraf mata (sebelah mata sepet sejak dilahirkan)
Setelah menggunakan BVSM selama 2 hari, matanya kembali normal


Alhamdulillah syukur...

Let's share dengan kawan-kawan atau family member yang lain..mungkin dorang memerlukan BVSM ni..Untuk dapatkan demo, ataupun free trial boleh contact sy direct okey..

sya
012-280 6710
 @
014-824 8525


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...