Sunday, 1 July 2012

My Sister's Wedding

Bulan June lepas, ai memang bz sangat-sangat..becoz of my sister's wedding (Dan actually berbulan-bulan sebelum tu lagi (of coz la sebab ai sorang je yang ade kat kg!) baru sekarang nak post gambar kan...hehehhe takpe, biar lambat asalkan selamat....

And saje nak bangga skit..ai yang decoratekan semua hantaran!hahhaha memang tak sangka, buah cempaka jadi nangka ahaks...tak disangka ade kebolehan dalam seni-seni halus gak ;p




 

Penat memang penat..but berbaloi la..sebab at last, semua ahli keluarga berkumpul..bukan senang nak jumpa sedara-sedara dari Perlis dan Kedah at the same time...

Layan jela gambar-gambar okey...




 
 Mencari-cari gak gambar ai..rupa-rupanya tak sempat nak posing!aiseh...camana boleh tak sempat kan...memang tak sempat langsung..and aritu nak makan pun tak sempat huhuhu...laksa penang ai sempat makan ngan sedikit kuah aje, memang ke hujung periuk la(sebab kuah dah abis...) dah le laksa penang ni memang superb....ish teringat kat laksa tu buat ai jadi mengidam plak hahhah

Anyway, tahniah kepada Shana and Kayroll...and welcome to our small family (still small lagi...)...in-law yang ke-4 dalam our family...with 6 grandchild...(still small kan hehheh) dengan 2 baby will coming this year ;)




 

2 comments:

shana azizan said...

a very big thanks to my beloved sister for the deco.
now i know tat u have talent and creative as well..
go.go.go.kteh...
wish u all the best in ur Premium Beautiful career...
Yeah!!!!

SYAHIDA said...

hehhehe tq my sis....nnti nk deco2 u know la mna nk cri okeh....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...