Thursday, 29 December 2011

Seminar SM/SSM 2011

Pada 10 Disember 2011 telah berlangsung seminar SM/SSM 2011 bertempat di Eastin Hotel, Petaling Jaya. Seminar yang dianjurkan oleh syarikat adalah untuk membantu usahawan-usahawan khususnya untuk usahawan baru dalam membina perniagaan ini. Semuanya diguide oleh CDM yang berpengalaman.Tajuk seminar kali ini ialah:

KE ARAH MENCAPAI MATLAMAT DAN IMPIAN 2012 Barisan speaker (CDM Maisarah, CDM Hanis, CDM Razz, bakal CDM Sha dan CDM Salha)

Antara audience yang hadir..begitu khusyuk sekali!


1st speaker, CDM Razz bercakap mengenai topik Takwim Syarikat. Takwim syarikat dan takwim kumpulan ni ada banyak agenda tahunan dalam syarikat dan kumpulan kami.. jadi kalau nak berjaya kita mesti follow agenda syarikat tersebut. Kalau tak kita akan rasa lost... dan lama-lama leader pun tak rapat sangat dengan kita.. :)CDM Salha berkenaan tajuk "Internet Business"
memandangkan Internet is our main medium dalam menjalankan business...ilmu diturunkan kepada pelapis-pelapis kami...insyaAllah...


CDM Maisarah dengan topik "Berkongsi" .... macam mana nak jumpa client, apa nk buat n etc...segala-galanya diajar...x yah nak pecah kepala nak fikir sorang-sorang...senang je business ni..Just Follow the leader and rajin ambil ilmu... 


Bakal CDM Sha Khalid dengan topik "Berdikari". 
CDM Hanis dengan DREAM BIG.

"IF U CAN DREAM IT, U CAN BECOME IT" 

 Untuk berjaya kita perlu ada impian..setiap orang ada impian masing-masing
Impian mesti jelas disertai dengan bila...dan disusuli dengan tindakan untuk mencapai impian kita masing-masing...kalau tanpa usaha..impian sekadar tinggal angan-angan....Best sangat seminar ni sebab maklumat yang disampaikan sangat-sangat BERGUNA untuk usahawan Premium Beautiful yang baru melibatkan diri dalam biz ni..Biz ape yang mempunyai leader yang sangat rapat dan menurunkan ilmu-ilmunya kepada biz partnernya??Bukan setakat seminar, malah kelas 2x seminggu pun ade!!

Berminat untuk bergelar agent Premium Beautiful dan menjana income 4-5 figure setiap bulan??Ia memang terbukti benar dan mudah..just FOLLOW YOUR LEADER..confirm!!!

Nak tahu lebih lanjut mengenai business opportunity??

Contact 
SYA 012-2806710


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...